No RADIO/SID/Indicator sounds
NEWS
 

  1. Welcome to Saabscene – General discussion forum for Saab

    Welcome to Saabscene - a website dedicated to all things Saab.

    You are currently viewing our forum as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our community, at no cost, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content and access many other special features. Registration is free, fast and simple, Join Saabscene today!
     
+ Reply to Thread
Results 1 to 2 of 2

Thread: No RADIO/SID/Indicator sounds

  1. #1

    No RADIO/SID/Indicator sounds

    Hi Team,

    Got in my 9-3 last night, there was no radio, SID or indicators sounds.

    Now, i have researched online and found that many stories are pointing to a suggestion towards the AMP1 and water ingress. I've fixed and by passed the AMP1 in my old 9-3, so fully aware of its location and foilbles. However my 'new' 9-3 doesn't have the AMP1, there are no signs of it ever being removed (no cables of fibres).

    So, other than pulling Fuse14 to reset (which i'll try tonight), are there any other whizzy ideas as to what might be causing this latest catastrophe?

    Thanks, Ant

  2. Remove Advertisements
    SaabScene.com
    Advertisements
     

  3. #2
    Administrator aerojon's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Cheshire.Uk
    Posts
    4,795

    Re: No RADIO/SID/Indicator sounds

    if it the vert you've just got,amp1 is located behind the rear passenger side panel,not under the front left seat as in the saloon..
    My 9-3 audio,2 x cd changers,aux-in & Bluetooth audio streaming..

    Is still running Factory oe coils with a tune..

  4. Remove Advertisements
    SaabScene.com
    Advertisements
     

+ Reply to Thread

Similar Threads

  1. 2003 Saab 93 dead radio and no turn signal sounds
    By waveraider in forum Saab 9-3 Sport Saloon / Convertible / Combi (Estate)/TurboX/AWD (2003 - on)
    Replies: 2
    Last Post: 11-10-2015, 12:17 AM
  2. No radio or any sounds at all
    By supersaab in forum Saab 9-3 Sport Saloon / Combi(Estate)/TurboX/AWD (2003 - on)/Convertible(2004 - on)
    Replies: 10
    Last Post: 07-19-2013, 11:26 AM
  3. Service Indicator Question & SID
    By tim27w in forum Saab 9-3 Sport Saloon / Combi(Estate)/TurboX/AWD (2003 - on)/Convertible(2004 - on)
    Replies: 2
    Last Post: 01-07-2011, 02:17 PM
  4. 9 3 Vector- no radio, sounds from indicators
    By Grumpy Irishman in forum Saab 9-3 Sport Saloon / Combi(Estate)/TurboX/AWD (2003 - on)/Convertible(2004 - on)
    Replies: 25
    Last Post: 01-31-2009, 08:19 AM
  5. Temp indicator problem caused by new SID?
    By amstrudw in forum Classic Saab 9-5 (1997 - 2009)
    Replies: 0
    Last Post: 01-23-2008, 04:52 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Powered by vBadvanced CMPS v4.1.2